Rønne
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: torsdag d. 16. juli 2020

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: torsdag d. 16. juli 2020

DR1

00:20  

Alene i vildmarken USA II (9:15)
Alene i vildmarken USA II (9:15) Det amerikanske overlevelseseksperiment Alone er i fuld gang i Vancouver Islands barske natur. En af deltagerne kommer til skade i forsøget på at bestige et bjerg i området, klarer han den mon til toppen? Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

01:05  

Hercule Poirot: Hercules' tolv arbejder
Hercule Poirot: Hercules' tolv arbejder Den berygtede kunsttyv Marrascaud negler et berømt maleri og myrder en ung kvinde for næsen af Poirot. Sagen sender den lille detektiv dybt ned i kulkælderen, og han begynder først at live op igen, da han får en ny sag. Den bringer ham til et hotel i de schweiziske alper - hvor han igen kommer på sporet af Marrascaud! Poirot: David Suchet. Sir Anthony Morgan: Patrick Ryecart. Harold Waring: Rupert Evans. Instruktion: Andy Wilson.

02:35  

Bonderøven 2015 (21)
Bonderøven 2015 (21) På Kastaniegården er der kommet husdyr i køkkenhaven, nemlig de opretstående løbeænder, som forhåbentlig vil spise snegleæg. Frank rister og valser nøgen byg og nøgen havre, så han kan lave morgengrød af det. Til brændeskurets hemmelige dør laver han et dørhåndtag af enebærtræ. Og så er det langt om længe tid til at byde velkommen fra den færdigrestaurerede hoveddør i stuehuset.

03:05  

Hammerslag: London
Hammerslag: London Yes Sir; London it is! Hammerslag er taget til den kolossale europæiske metropol, der har så fantastisk meget at byde på. Fra det rå og urbane til det ekstremt ekstravagante. Fra fodbold og pubkultur til finanssektor, te-selskaber og poloklubber. Med sine godt otte millioner indbyggere i Greater London rummer byen en kæmpe mangfoldighed, hvor der tales i omegnen af 300 forskellige sprog. Ikke mindst dansk, for der anslås at bo op mod 50.000 danskere i den britiske storby. Et antal, der svarer til indbyggertallet i Roskilde eller Herning - eller godt og vel Danmarks 10. største by. Og mange af dem bor trangt eller ude i forstaden, for vil man bo centralt, skal man have den helt store pengepung frem. London er nemlig Europas allerdyreste hovedstad at bo i, og det giver mæglerne fra hold Øst og Vest rigeligt at regne på, når der skal gættes huspriser. Så se med, når vi besøger Canary Wharf, Bermondsey, Henley-on-Thames og Belgravia. Vært: Christian Degn Sendt første gang 25.12.17

04:05  

Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster II
Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster II I løbet af sommeren besøger Guld i Købstæderne fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang går turen til Nykøbing Falster. På Katedralskolen står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes antikviteter, arvestykker og andre fine ting. Denne gang vurderer de bl.a. en japansk tiger fra 1800-tallet og to stole designet af Hovmann-Olsen. Cecilie Nielsen, programmets vært, tager ud og får de gode lokale historier. Blandt andet får hun en forklaring på, hvorfor så mange af områdets kirker er lyserøde, og hun får også svar på, hvor meget sukker hver dansker spiser om året. Når gæsterne har fået deres ting vurderet, har de mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Denne gang kæmper de bl.a. om at få et maleri af guldaldermaleren I. L. Jensen med hjem.

05:05  

Spise med Price, egnsretter: Fyn
Spise med Price, egnsretter: Fyn På jagt efter egnsretter. Med campingvogn på trækkrogen kører de to madglade brødre James og Adam Price Danmark rundt og besøger et land fuld af skønne, vidunderlige, mærkelige - ja endda besynderlige - egnsretter. Nogle retter er på ulykkelig vis ved at ende i glemmebogen mens andre allerede er glemt. Og gudskelov for det. I dagens program skal vi til Fyn og lave Boghvedegrød, Prossekage, Maksintorsk og Løwtenspandekanger. Brødrene kommer også i klammeri med en fynsk knallertbande, og Adam får sig en ufrivillig tur i havnen.

05:35  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:50  

Min have III (1:8)
Min have III (1:8) I smukke Hommersåk har haveejeren Britt netop fået drivhus. Her har hun for første gang sået, og vi er med, når hun laver bede og et vandspejl. Hendes mand, Karl, kløver sten og bygger en stentrappe i haven. Gartneren Steinar giver os et lynkursus i såning.

06:35  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:30  

Lægens bord undersøger: Hvad fejler jeg?
Lægens bord undersøger: Hvad fejler jeg? Træt, intet overskud og store smerter. Sådan har Bonett haft det i årevis. Men som tusindvis af andre danskere har lægerne svært ved at finde ud af, hvad hun fejler. Peter Qvortrup Geisling og en af landets førende eksperter går på jagt efter en diagnose. Kan de finde ud af, hvorfor Bonnett altid er træt?

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

01:40  

Mennesket i rummet
Mennesket i rummet Kvalme, svimmelhed, stråling, stress, aldring, muskulær atrofi, angst og depression. Som både eventyrere, forskere og forsøgskaniner oplever astronauter effekten af rumrejser på deres egen krop. Her fortæller astronauter fra hele verden om de fysiske og mentale udfordringer ved at rejse i rummet. Kan vores krop og sind tilpasse sig et miljø uden tyngdekraft over tid?

02:35  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Henrik Nordbrandt - indlagt på den lukkede
Henrik Nordbrandt - indlagt på den lukkede Dansk reportage fra 2017 En af de allerstørste digtere i Danmark, 72-årige Henrik Nordbrandt, led som 16-årig af anoreksi og blev flere gange indlagt på psykiatriske afdelinger. Det har været et tabu i familien, og han har aldrig fået talt ud med sin søster om den svære tid. Mens Henrik Nordbrandt er ved at færdiggøre sin næste digtsamling, tager han sammen med søsteren tilbage til den psykiatriske afdeling på Rigshospitalet, og hun konfronterer ham med den han var. At han ikke kun kæmpede med sin egen anoreksi og sit tungsind, men at han også spredte frygt omkring sig. Sendt første gang 16.07.2017

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (34)
Søpapegøjernes ø II (34)

05:15  

Pingu (1)
Pingu (1)

05:20  

Masha og Bjørnen (24)
Masha og Bjørnen (24) Høsten er i hus

05:30  

Ramasjang Mysteriet (5)
Ramasjang Mysteriet (5) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (9)
Ernest & Celestine (9)

06:10  

Luk op Luk i - EN GOD VEN
Luk op Luk i - EN GOD VEN Jakob får besøg af en flok dansere, som han ser op til. Han vil gerne være med på deres dansehold. Inden de kommer, forsøger han at gemme Thomas af vejen, for han synes ikke, Thomas er sej nok til at møde hans nye venner. Thomas tror ikke på, at danserne er Jakobs rigtige venner, han tror kun de kommer på besøg, fordi Jakob har en kæmpestor boombox. Jakob benægter alt, og gør hvad han kan for at imponere danserne. Det ender med at gå ud over Thomas.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (9)
Superhelten Sprinter Galore (9)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Gurli Gris II (1)
Gurli Gris II (1) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (2)
Gurli Gris II (2) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:10  

Simon
Simon Campingtur

07:20  

Morgensang med Ramasjang | Thøger Dixgaard og Isabel
Morgensang med Ramasjang | Thøger Dixgaard og Isabel Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:30  

Brandmand Sam: Besøg fra rummet
Brandmand Sam: Besøg fra rummet

08:30  

Gurli Gris - Verden rundt med Gurli
Gurli Gris - Verden rundt med Gurli

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (43)
Vidundervovsen Vaffel (43)

 
DR1

10:00  

Morgensang med Ramasjang | Thøger Dixgaard og Isabel
Morgensang med Ramasjang | Thøger Dixgaard og Isabel Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

10:10  

Serengeti (3:6)
Serengeti (3:6) Serengeti - et af Afrikas mest kendte naturområder. Hjemsted for et enestående dyrliv, hvis hverdag er fyldt med humor, konflikter og kærestesorger. Kom med på første række, når vi følger dyrenes dramatiske liv. Denne gang må zebra-hoppen Shani lede sin flok over en stor flod fyldt med sultne krokodiller. En tur, der måske vil koste hendes nyfødte føl livet.

11:10  

Downton Abbey V (10:10)
Downton Abbey V (10:10) Roses svigerfar har inviteret familien Crawley til selskabsjagt, men en skandaløs hemmelighed truer med at spolere festlighederne. Samtidig tager Bates drastiske metoder i brug for at rense Annas navn.

DR2

09:00  

10 digte til når du savner naturen
10 digte til når du savner naturen Naturen er bogstaveligt til stede i Inger Christensens "Alfabet", Gitte er sendt ud i den med en monolog af Per Højholt, og Emil Aarestrup tager den lystfuldt i sin mund i "En middag". Men naturen er en truet dyreart og kan blive til unatur, som Rasmus Nikolajsen netop har digtet om. Ellen Hillingsø og Hassan Preisler læser naturdigte op i Nørrebro Park og på atomfysikeren Niels Bohrs kontor fortæller astrofysiker Anja Andersen og programchef Mikael Bertelsen hinanden om hver deres yndlingsdigt. Tilrettelæggelse: Steen Nordlund Henriksen og Victoria Touveneau.

09:30  

Vild med bøger: Ditte Hansen og Louise Mieritz
Vild med bøger: Ditte Hansen og Louise Mieritz Flemming Møldrup får besøg af komikerduoen Ditte Hansen og Louise Mieritz, der bogdebuterer med "Gode Kasser" - en blanding af selvbiografiske tekster, fiktive historier, interviews, tegninger og quizzer. Her møder vi både karaktererne Ditte og Louise og virkelighedens Hansen og Mieritz. På bagsiden af "Gode kasser" står der ADVARSEL: Kan ødelægge den gode stemning. Hansen og Mieritz taler med Møldrup om, hvordan de med bogen forsøger at lægge kønsstereotyperne i graven.

10:00  

Vild med bøger: Med Anders Matthesen og Kim Fupz Aakeson
Vild med bøger: Med Anders Matthesen og Kim Fupz Aakeson Flemming Møldrup får besøg af komikeren og forfatteren Anders Matthesen, der står bag de populære ungdomsbøger i Ternet Ninja-serien. I 2'eren genopstår ninjaen efter mødet med en glubsk narkohund i Bangkok Lufthavn. Sammen med Kim Fupz Aakeson, der står bag et hav af børne- og ungdomsbøger, taler Matthesen med Møldrup om, hvordan man skriver litteratur til nutidens børn og unge.

10:30  

Vild Med bøger: Med Dy Plambeck og Hanne-Vibeke Holst
Vild Med bøger: Med Dy Plambeck og Hanne-Vibeke Holst Flemming Møldrup får besøg af Dy Plambeck, der har skrevet romanen "Til min søster". Bogen er blevet kaldt for et højøstrogent frihedsbrev og handler om retten til at fortælle sin egen historie og om søstersolidaritet på tværs af tider. Sammen med forfatteren Hanne-Vibeke Holst, der selv har skrevet flere bøger om stærke kvinder, taler Plambeck med Møldrup om romanens fokus på køn og seksualitet.

11:00  

Vild med bøger: Med Henriette Karlsen og Morten Pape
Vild med bøger: Med Henriette Karlsen og Morten Pape Flemming Møldrup får besøg af Henriette Karlsen, der er stifter af og formand i foreningen De Stærke Børn. Karlsen debuterer med "Ama'r Halshug" - en bog om hendes hårde opvækst på Amager. Som 15-årig levede hun flere måneder på Christiania, inden hun blev anbragt på et kommunalt bosted og mistede den sidste gran af tillid til systemet. Nu er hun 27 år gammel. Sammen med forfatteren Morten Pape, der selv har skrevet om at vokse op i et belastet område på Amager, taler Karlsen med Møldrup om viljen til at fortælle sin historie.

11:30  

Store danskere - Leif Panduro
Store danskere - Leif Panduro Hans mor var sindssyg og hans far var nazist. Forfatteren Leif Panduro fik en barsk start på livet. En hård barndom gjorde Panduro til en skarp iagttager af mennesker - en evne han brugte flittigt, både når han skrev sine populære romaner og ikke mindst de TV-spil, der lagde gaderne øde i 60'erne og 70'erne. I en tid hvor velfærden voksede med eksplosiv hast, undrede Leif Panduro sig i sine værker over, hvorfor danskernes tilfredshed ikke voksede tilsvarende. Tilrettelæggelse: Lone Krüger Bodholdt. Sendt første gang 25.04.04.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (7)
Flaskepost fra Stillehavet (7)

09:20  

Min lille hund Mester (5)
Min lille hund Mester (5) Thomas er blevet gift. Hans kone Bibi forkæler Mester og lader ham gøre alle de ting, som Thomas ikke vil have. Det eneste problem er, at hun har en kat, Pimme, og Mester bryder sig absolut ikke om katte. Thomas fortæller Mester en historie om Alexander den store, som tog til Afrika og måtte lære klogskab af kvinderne. Den forstår Mester ikke så meget af. Men én ting er sikkert: Kvinder er klogere end mænd. Bibi er i hvert fald.

09:27  

Hunden Ib - skruer støttehjulene af
Hunden Ib - skruer støttehjulene af

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:55  

Didrik Drage (27)
Didrik Drage (27)

10:05  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

10:20  

Junglebogen (47)
Junglebogen (47)

10:30  

Pax' jordiske eventyr III (5:10)
Pax' jordiske eventyr III (5:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som bonde på en bondegård. Hun får en ged som chef, hun kører traktor, hun kaster æg - og driver den sure Tante til vanvid.

10:45  

Quizdyrene - Hamsteren Olaf
Quizdyrene - Hamsteren Olaf Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har nemlig opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det hamsteren Olaf, der får fem spørgsmål om dyr i Afrika. Olaf mener selv, at han kan svare rigtigt på mindst halvdelen. Men han kæmper lidt med at holde koncentrationen, når det ikke lige handler om de hurtige og farlige dyr, som han synes er sejest.

10:55  

Onkel Rejes Heavyband (3)
Onkel Rejes Heavyband (3) Onkel Reje er parat til at opløse bandet, når det skal være så svært at blive rige og berømte. Men så ser Mormor noget i fjernsynet, der ændrer det hele - og Onkel Reje og Krølle må en tur ned til Palle Fehårs musikbutik i en fart. Dagen byder også på en blodtud og et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen, der hader alt hvad der er heavy, især Onkel Reje.

11:10  

Sprinter Galore II - Æg (3)
Sprinter Galore II - Æg (3) Magnus skal være storebror, og for at vise, at han og Sprinter sagtens kan passe en baby, skal de passe et æg, mens Thomas og Kathrine er ude og kigge på barnevogn. Men det er åbenbart ikke lige sin sag at passe på sådan en lille størrelse ...

11:25  

Far, mor og bjørn - Hjem, kære hjem (2:8)
Far, mor og bjørn - Hjem, kære hjem (2:8) Signe og Anders er kommet til at købe et hus, hvor bjørnen Bruno bor til leje på ubestemt tid. En streg i regningen, men de er opsat på at få det bedste ud af situationen og går i gang med indretningen. Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen, Kaya Brüel og Jimmy Jørgensen. Manus og instruktion: Wikke og Rasmussen

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven 2015 (22)
Bonderøven 2015 (22) På Kastaniegården skal der nyt halm i grisehuset, og soen Lone sørger for, at det bliver lagt rigtigt. Frank er i fuld gang med at bygge skillevægge i det nye stuehus, med genbrugssten naturligvis. Og så er tiden kommet hvor koen Maren skal aflives og slagtes. Frank hænger saltede skinker og flæsk op i det nye røgehus og er spændt på, om røgen kommer den lange vej fra ovnen og op til huset. Hele familien ser på, hvordan skunken og loftet bliver fyldt op med træfiberisolering, og Alma viser stolt sine nye arbejdsbukser frem.

12:35  

Guld i Købstæderne - Skive
Guld i Købstæderne - Skive Guld i Købstæderne besøger fem danske byer, der alle er berettigede til den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Skive, der ligger smukt ved Limfjorden. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes arvestykker og antikviteter. Bag de mange forskellige klenodier ligger ofte også en god historie. F.eks. viser et billede af den lokale kunstner Niels Bjerre, tyske flyvemaskiner flyve ind over landet 9. april 1940. Og to børn dukker op med deres farfars gamle legoklodser. Når tingene er blevet vurderet, er der mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der handles. En af dagens handler ender dog helt usædvanligt med, at de tre opkøbere går sammen om at købe en lampe. Alle pengene går nemlig til velgørende formål. Undervejs cykler programmets vært Cecilie Nielsen rundt i byen og finder de gode historier.

13:35  

Hammerslag 2017 (11)
Hammerslag 2017 (11) Hammerslag er klar med 10 friske programmer, og åbner efterårssæsonen på Bornholm - solskinsøen, som lokker turister og husejere til med sin charme og unikke natur. Mæglerne skal først gætte prisen på en ferielejlighed midt i hyggelige Svaneke, hvorefter turen går til hovedstaden Rønne og et stort hus med militær, bæk og bøgetræer i baghaven. Aftenen slutter ved et lille fint sommerhus i Sandkås på det nordlige Bornholm med en smuk udsigt over Østersøen. Vært: Christian Degn

14:20  

Spise med Price, egnsretter: Nordjylland
Spise med Price, egnsretter: Nordjylland På jagt efter egnsretter. Med campingvogn på trækkrogen kører de to madglade brødre James og Adam Price Danmark rundt og besøger et land fuld af skønne, vidunderlige, mærkelige - ja endda besynderlige - egnsretter. Nogle retter er på ulykkelig vis ved at ende i glemmebogen mens andre allerede er glemt. Og gudskelov for det. I dagens Nordjyske program introduceres hidtil ukendte køkkenmaskiner, når der bydes på Krøstekål, Søsterkage og Læsø-specialiteten: Kroppinger: grødfyldte kogte torskehoveder. Velbekomme.

14:50  

Miss Marple: Liget i biblioteket
Miss Marple: Liget i biblioteket Da liget af en ung, ukendt kvinde dukker op i Dolly Bantry og hendes mands bibliotek, bliver Miss Marple bedt om at komme dem til undsætning, da hun er en gammel ven af familien. Sporene peger tilbage mod det hotel, hvor den unge pige arbejdede som danser, og Miss Marple og Dolly sætter sig for at hjælpe politiet med opklaringen af mordet - og med at afværge endnu en forbrydelse. Miss Marple: Geraldine McEwan. Dolly Bantry: Joanna Lumley. Oberst Melchett: Simon Callow. Politikommisær Harper: Jack Davenport. Adelaide Jefferson: Tara Fitzgerald. Instruktion: Andy Wilson.

DR2

12:10  

DR2 bringer litteraturen ud
DR2 bringer litteraturen ud

12:20  

Bjergenes storslåede natur - Rocky Mountains
Bjergenes storslåede natur - Rocky Mountains De er majestætiske, smukke og ærefrygtindgydende. De indgyder både undren og frygt, fordi livet i højderne er så barskt. Bjergboerne må kæmpe med kulde, tynd luft og dramatiske vejromslag. Den nordamerikanske bjergkæde Rocky Mountains er en blændende smuk vildmark med et rigt dyreliv af pumaer, jærve, ulve og bjørne.

13:15  

Bjergenes storslåede natur - Himalaya
Bjergenes storslåede natur - Himalaya De er majestætiske, smukke og ærefrygtindgydende. De indgyder både undren og frygt, fordi livet i højderne er så barskt. Bjergboerne må kæmpe med kulde, tynd luft og dramatiske vejromslag. Himalaya er verdens højeste bjergkæde og er hjemsted for såvel særlige dyrearter som sneleoparder, der søger efter mad i afsidesliggende bjerglandsbyer, og ældgamle buddhistiske klostre med deres tidløse ritualer.

14:05  

Arkitektens hjem - Sverige (1:6)
Arkitektens hjem - Sverige (1:6) Vi kigger indenfor hos seks toneangivende svenske arkitekter. Vi besøger deres egne inspirerende og unikke boliger og hører deres tanker om, hvad der gør et hus til et godt hjem. I første afsnit møder vi Martina Eriksson på Gotland. Uderum og klimazoner er hendes specialitet. Hun er en arkitekt med en genial evne til at læse naturen og placere sine huse rigtigt i forhold til vinden og lyset.

14:35  

Arkitektens hjem - Sverige (2:6)
Arkitektens hjem - Sverige (2:6) Hvordan ser det ud hjemme hos arkitekten Gert Wingårdh? Han er kendt for at tegne høje huse, men bor selv i et rødt husmandssted ved havet med et aldeles uventet interiør.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at slædehunden kan skræmme selv en isbjørn? Ta' med Lille Nørd på slædehundetur, og se om det lykkes Anders og Katrine at få styr på hele flokken.

12:30  

Ramajetterne III (8)
Ramajetterne III (8) Kåre og Emil fra Store Nørd lander i Ramasjang Lufthavn. Men der opstår kaos, da Flummer styrter ind i Øvsts velkomstkage. Ramajetterne får travlt med oprydningen, men pludselig lyder en alarm fra bagagesorteringen, og nye uheld truer Nørdernes besøg.

12:45  

Morten Skildpadde II (17)
Morten Skildpadde II (17)

13:10  

Kika og Bob (12)
Kika og Bob (12) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Tree Fu Tom (2)
Tree Fu Tom (2)

13:45  

Hr. Skægs hotel - Bruden og den usynlige mand (4)
Hr. Skægs hotel - Bruden og den usynlige mand (4) Hr. Skæg venter på et brudepar, som skal holde bryllupsfest på Hr. Skægs Hotel. Det viser sig, at den svenske brud er blevet gift med en usynlig mand. Findes manden overhovedet, eller har bruden bare en god fantasi?

14:00  

Byttebiksen (7)
Byttebiksen (7) Rosa har sådan en fin knold i håret, synes Lotte. Så sådan én vil Lotte også gerne have. Desværre har Lotte ikke så langt hår. Til gengæld er hun opfindsom. Magnus er en dreng, der rigtig godt kan lide at slappe af. Det giver Rosa en idé. Hun får også en god idé, da hun er med ude i Valdemars træhule. Hjemme i Byttebiksen lærer Sara Lotte alt muligt om Justin Bieber.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

16:25  

Downton Abbey VI (1:8)
Downton Abbey VI (1:8) Året er 1925, og der er optræk til forandringer på Downton Abbey. Robert, husets herre, overvejer at følge de nye tider og skære ned på antallet af tjenestefolk. Samtidig bliver hans datter Mary indhentet af sin fortid, da hun opsøges af en ubuden gæst. Husholdersken mrs Hughes og butleren Carson har bryllupsplaner, men først er der et ømtåleligt spørgsmål, som mrs Hughes gerne vil kende svaret på.

17:30  

Familien Löwander (5:10)
Familien Löwander (5:10) Peter tager over som restaurantchef, mens Gustaf sidder bag tremmer. Gangsteren Ragnarsson afpresser Peter ved at true Suzanne. Restaurantens fremtid sættes på spil. Calle træffer en dårlig beslutning vedrørende Nina. Samtidig viser køkkenchefen Backe en ukendt side af sig selv.

DR2

15:05  

Kold krig (3:3)
Kold krig (3:3) Danmark stod i første række i tilfælde af, at den kolde krig blev varm. Planer for hvordan Danmark skulle indtages er nu blevet tilgængelige fra polske arkiver. Men var den rigtige strategi mod truslen oprustning eller dialog? Truslen mod Danmark er stadig en varm kartoffel i den danske debat. Redaktion: Christoffer Emil Bruun, Mads Baastrup og Søren Bruun.

15:45  

Adelige forbindelser (1:4) Knuthenborg og Lerchenborg
Adelige forbindelser (1:4) Knuthenborg og Lerchenborg Lensgreve Adam Knuth er oldebarn af socialistføreren Louis Pio. Men det er nu ikke noget, han er særlig stolt af. Slægten Knuth er en del af den danske højadel - og Adam Knuth er Lensgreve af den gamle skole. Anna von Lowzow er en del af den moderne adel. Hun er født komtesse men har mistet sin titel, fordi hun giftede sig med en ikke-adelig. I programmet fortæller hun og Adam Knuth om slægtens betydning, om nazismen og sorte skyer ,og om de regler og ritualer der er med til at sørge for, at der stadig findes en adel.

16:10  

Savannah
Savannah Tom Wingo tager modstræbende til New York for at hjælpe sin tvillingesøster, Savannah, der lige har forsøgt at begå selvmord. Derhjemme efterlader han kone og børn, som han er gledet væk fra, og det viser sig, at Tom og Savannah begge er formet af begivenheder i deres barndom. I mødet med psykologen Susan Lowenstein begynder Tom for første gang at åbne op for alle sluser. Medvirkende: Nick Nolte, Barbra Streisand, Blythe Danner m.fl. Instruktion: Barbra Streisand.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (49)
Gurli Gris VII (49)

15:15  

Gurli Gris VII (50)
Gurli Gris VII (50)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V

17:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

17:30  

Bamselægen - Slangebid og for tidligt født (6)
Bamselægen - Slangebid og for tidligt født (6) Vegas bamse Sia har rigtig ondt på det ene ben. Bamselægen Sandra opdager et mærke på benet. Det viser sig, at Sia er blevet bidt af en hugorm. De undersøger, om det har affødt en infektion i kroppen. Det har det ikke, og Vega kan få Sia med hjem igen. Inden da hjælper hun Sandra med at gå stuegang hos en præmatur bamse, altså en bamse, der er født for tidligt.

17:50  

TV AVISEN for dyr - Mennesketræneren Fido (6)
TV AVISEN for dyr - Mennesketræneren Fido (6) Der er gode nyheder til alle hunde, som har problemer med at få deres ejere til at opføre sig ordentligt. Den kendte mennesketræner Fido giver nemlig tips til hvordan man træner sit menneske. En kanin klager over, at det hedder en påskehare. Hvorfor hedder det ikke en påskekanin? Der er også tid til et klip fra dyrenes årlige bøvsekonkurrence, en vejrudsigt fra vejrhanen Verner og en omgang dyregymnastik med gibbonaben Carla.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Nak & Æd - en sika i Irland (3:8)
Nak & Æd - en sika i Irland (3:8) Irland. Regn. Høje bjerge. Perfekte forhold hvis man er Sika og skal undvige to danske venner på jagt efter kød til gryden. Tre gange tidligere har Jørgen og Nikolaj måtte vende snuden hjem forgæves. Denne gang skal det lykkes! Der er tanket ekstra udholdenhed, når de igen (igen) begiver sig ud, for at få ram på skovens spøgelse.

DR2

18:20  

Rejsen ad de hellige floder - Nilen
Rejsen ad de hellige floder - Nilen Land skiller, men vand samler, fordi det altid har været lettere at transportere mennesker og varer over vand end over land. Derfor har hav og floder altid haft en enorm betydning for den lokale økonomi, kultur og ikke mindst følelsen af at hænge sammen med verden. Simon Reeve rejser langs verdens længste flod, Nilen, fra det Etiopiske højland, gennem den sudanske ørken og hele vejen gennem Ægypten til Middelhavet.

19:10  

Halløj på badehotellet (5:12)
Halløj på badehotellet (5:12) Det er gourmetaften på Fawlty Towers, og det ser ud til, at Basils store drøm om at skabe et førsteklasses hotel er ved at gå i opfyldelse. Men Basils drøm er tæt på at briste, da han finder kokken døddrukken på køkkengulvet. Basil Fawlty: John Cleese. Sybil Fawlty: Prunella Scales. Manuel: Andrew Sachs.

19:40  

Halløj på badehotellet (6:12)
Halløj på badehotellet (6:12) Sybil er på hospitalet, og Basil står selv for hotellets drift. Den hårdt prøvede hotelejer må både kæmpe med en brandøvelse og et udstoppet elghoved. Senere tager han sig kærligt af et tysk rejseselskab. Ikke et ord om krigen! Basil Fawlty: John Cleese. Sybil Fawlty: Prunella Scales. Manuel: Andrew Sachs.

20:10  

Kærlighed til kanaler (3:6)
Kærlighed til kanaler (3:6) Skuespillerparret Timothy West og Prunella Scales er denne gang i Storbritannien, hvor de for første gang udforsker landets største vådområde, Norfolk Broads. Et område med storslået natur, fascinerende fauna, maleriske landsbyer, åbne søer og 200 kilometer farbare vandveje. Sejl med og oplev den unikke livstil, der har udviklet sig gennem århundrede i denne ekstraordinære vandverden.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Kasper og Sofie II (15)
Kasper og Sofie II (15) Kasper elsker at danse og er fascineret af ballet. Harald tager ham med til balletundervisning. Selvom han har det sjovt, kan han ikke lide, at han er den eneste dreng der. De andre drenge i børnehaven driller Kasper, fordi han danser ballet. Kasper vil stoppe, men så møder han en professionel mandlig danser. Danseren hjælper Kasper med selvtilliden og opfordrer ham til at udforske sin kærlighed til dans.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (26)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (26)

18:40  

Pyjamasheltene II (29)
Pyjamasheltene II (29)

18:50  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:15  

Zorro (13)
Zorro (13) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VII (18)
Svampebob Firkant VII (18) En synkende fornemmelse + Karate-stjernen

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

I olympisk praktik som Sara Slott
I olympisk praktik som Sara Slott Sara Slott får Rikke Hørlykke og Mark O. Madsen i lære som hækkeløber på atletikbanen i Aarhus. I 2013 blev Sara mor, hvilket tvang hende til at holde en pause fra hækkeløb, men endte med at gøre hende til en bedre OL-atlet. Alt var klart og taskerne pakket til verdens største sportsbegivenhed. Men så blev OL i Tokyo udskudt, og en sommer på sofaen med sport på TV blev afløst af sports-abstinenser hos danske fans. Derfor rejser de to tidligere OL-medaljevindere, Rikke Hørlykke og Mark O. Madsen, rundt i landet og besøger seks af de største danske guldhåb. Målet er at blive klogere på atleterne og dykke helt ned i deres sportsgrene, for Mark og Rikke er ikke kun selv atleter, de er også fans. Men kan en tidligere håndboldspiller lære at køre banecykel som Lasse Norman? Kan en tidligere bryder springe over hække som Sara Slott? Og hvem af de to har egentlig den bedste den bedste badminton-smash?

21:55  

Lewis: Knuder
Lewis: Knuder En førende forsker bliver dræbt af en brevbombe. For Lewis er det ikke en sag som alle andre. Han er på vej til New Zealand i et halvt år sammen med sin kæreste, retsmedicineren Laura Hobson, men den erfarne politimand er ved at få kolde fødder. Han frygter for sin karriere, for vil der være et job til ham, når han vender tilbage?

23:25  

Alene i vildmarken USA II (10:15)
Alene i vildmarken USA II (10:15) Vancouver Islands barske natur danner ramme om det amerikanske overlevelseseksperiment Alone. Sulten begynder for alvor at være en udfordring for nogle af deltagerne. Er tang og mus måske en mulighed? Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

DR2

21:00  

Små øer - store historier (3:5)
Små øer - store historier (3:5) Rejs med Rane Willerslev fra Nationalmuseet og forfatter og historiker Christina Vorre til øgruppen Hirsholmene i det nordlige Kattegat. Her skal vi tilbage til dengang hele området var en stor piratkoloni, ligesom Caraibien - bare uden det gode vejr - og vi skal høre om øernes rolle i Tordenskjolds bedrifter og øernes betydning for tyskerne under 2 Verdenskrig - ligesom vi skal gå i "Hose-Mettes" fodspor som klog kone i 1600 tallet - hvor hun endte sine dage på bålet - dømt for hekseri. I "Små Øer-Store Historier" besøger Rane Willerslev og Christina Vorre i hvert program en af de mange danske, i dag ofte øde øer, for at fortælle Danmarkshistorie fra en anden og overraskende vinkel.

21:30  

Min ven SKAL redde verden: Jorden går under og min ven åbner
Min ven SKAL redde verden: Jorden går under og min ven åbner Jesper og Nicolaj er gamle venner fra før der var noget der hed flyskam og vegetarkasser. Nicolaj er nu direktør i modefirmaet Ganni og klimadeprimeret. Jesper kalder ham en hykler og rejser med fly til Miami, hvor Nicolaj åbner endnu en Ganni-butik.

22:00  

Slavenation Danmark (2:3)
Slavenation Danmark (2:3) Dansk historieserie fra 2017 Der er dele af Danmarkshistorien, som vi helst vil glemme. Mørke kapitler fyldt med ekstrem menneskelig lidelse og skabelsen af enorm rigdom. I det her program undersøger vært Cecilie Nielsen, hvordan Danmark i 1700-tallet tjente styrtende med penge på produktion af sukker til danskerne. En formue skabt uden hensyn til slaveriet i Vestindien. Sendt første gang 22.11.2017

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

DR2 Jazz: Marilyn Masur & DR Big Band
DR2 Jazz: Marilyn Masur & DR Big Band To stærke kvindelige jazzprofiler fra hver deres generation - og hver deres kontinent - mødes for første gang i denne koncert med DR Big Band: den dansk-amerikanske percussionist Marilyn Mazur og det japanske stjerneskud Miho Hazama, DR Big Bands chefdirigent. Oplev en samling af Mazurs egne numre i helt nye arrangementer for bigband, lavet specielt til denne koncert i DR Koncerthusets Studie 2. Medvirkende: DR Big Band, Marilyn Mazur (percussion) og Miho Hazama (dirigent). Præsentation: Fimmer Engel. Optaget i DR Koncerthuset 2018

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:05  

Stockholm requiem: Øje for øje
Stockholm requiem: Øje for øje En mand, der er blevet frikendt for mord, findes dræbt i sit hjem. Snart dukker der flere lig op af mennesker, der har undgået retsforfølgelse for forskellige forbrydelser. Nogen synes at være ude efter hævn, og Fredrikas gruppe må indse, at de står over for deres hidtil farligste modstander.

01:35  

Hercule Poirot: Tæppefald - Poirots sidste sag
Hercule Poirot: Tæppefald - Poirots sidste sag Den aldrende Poirot genforenes med sin gamle ven Hastings på godset Styles, hvor de opklarede deres første sag sammen for 30 år siden. Poirot er bundet til en kørestol, men de små grå celler fejler ikke noget. Den lille detektiv er sikker på, at der igen er en morder på spil på Styles, og i sin sidste sag nogensinde må han bruge sine bedste evner for at afsløre vedkommende. Poirot: David Suchet. Elizabeth Cole: Helen Baxendale. Hastings: Hugh Fraser. Instruktion: Hettie Macdonald.

03:10  

Hammerslag: Tour de Sydfrankrig
Hammerslag: Tour de Sydfrankrig I aften byder Hammerslag på sol, varme og charme, når vi tager på en Tour de Sydfrankrig, som begynder i baglandet til den franske Riviera. Her starter vi med et hus, hvor selveste Brigitte Bardot har hængt ud ved poolen! Vi skal også se en lejlighed i Antibes, der har udsigt til byens berømte marina, som har yachts til flere milliarder kroner liggende. Hold Øst og Vest skal også gætte, hvad et dansk ægtepar har givet for deres private ferieparadis i Provence, og så venter der den dyreste bolig nogensinde i Hammerslags historie i Cannes! En bolig, der er så luksuriøs, at den bliver lejet ud til arabiske prinser og berømtheder. Sendt første gang 23.12.18

DR2

00:00  

Forrådt
Forrådt Da en provokerende studievært bliver skudt ned i Chicago, giver det anledning til en meget hård tid for FBI-agenten Cathy Weaver. Hun er tiltrukket af Gary, som er mistænkt for at stå bag og for at have tætte forbindelser til Ku Klux Klan. Medvirkende: Debra Winger, Tom Berenger, John Heard m.fl. Instruktion: Costa-Gavras.

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, ROENNE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0712172134