Rønne
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: mandag d. 13. juli 2020

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: mandag d. 13. juli 2020

DR1

01:00  

Spionernes bro
Spionernes bro I 1950'erne kastes advokaten James Donovan hovedkulds ind i den kolde krig, da han bliver bedt om at forsvare en sovjetisk spion, der risikerer dødsstraf i USA. Nogle år senere bliver et amerikansk spionfly skudt ned over russisk jord. Piloten tages til fange og idømmes ti års fængsel. Donovan får den næsten umulige opgave at forhandle sig frem til at få piloten løsladt. Medvirkende: Tom Hanks, Mark Rylance, Alan Alda m.fl. Instruktion: Steven Spielberg.

03:10  

Kystvagten (21:68)
Kystvagten (21:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

03:55  

Bonderøven 2015 (18)
Bonderøven 2015 (18) Da Frank købte Kastaniegården, var der 4 æbletræer på grunden, nu er der over 30. Frank smager og fortæller historierne om bl.a. Filippa, Gråsten og Maglemer æblerne, som også gæssene får glæde af. Og så går turen til Svalbard, hvor Frank ser, hvordan alverdens frø bliver sikkerhedsopbevaret, dybt nede i kulden under et bjerg. Selv lande som Nordkorea og Syrien sender deres frø til Frø-genbanken. Hjemme igen er det blevet tid til at servere kogte kartofler for grisene.

04:40  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:20  

Min have (7:9)
Min have (7:9) Alexander og Jan Grüner-Moström er altid i gang med nye spændende projekter i deres eksotiske have på Nesodden. Denne gang gælder det en havelabyrint.

06:00  

Spiondyr på mission - de arktiske egne
Spiondyr på mission - de arktiske egne Dyreverdenen er fuld af spektakulære underværker. Men hvordan er det at komme helt tæt på dem? For at finde ud af det, sættes livagtige spiondyr med kameraer ud i naturen. Se med, når de infiltrerer og afslører det ekstraordinære dyreliv i de arktiske egne - fra søelefant-hanner, der kæmper om retten til at parre sig med en gruppe hunner til arktiske ulveunger, der drager ud på deres første jagt.

07:00  

Realitytjek: Karsten Hønge i lære som au pair
Realitytjek: Karsten Hønge i lære som au pair Karsten Hønge har sagt ja til at tilbringe to dage sammen med den filippinske au pair Nonabel hos en familie i Odense. Her vil han undersøge, om Nonabel er på kulturudveksling eller om au pair-ordningen er udnyttelse af billig arbejdskraft. For Karsten Hønge vil afskaffe ordningen og Nonabel og hendes danske værtsfamilie har sat sig for at overbevise ham om at bevare den. Vært: Ask Rostrup

07:30  

Keld og Hilda tester fremtiden (2:6) - Et sundere liv?
Keld og Hilda tester fremtiden (2:6) - Et sundere liv? Fremtidens Sundhed. Kan teknologien hjælpe Hilda til at sove bedre i fremtiden? Eller måske forlænge duoens arbejdsliv? Keld Heick tages med bukserne nede - når han tester et ældrevenligt toilet. Og sammen tester ægteparret, om vejen til et sundt liv ligger i at lade forskellige tekniske dimser sladre om vores krop og velbefindende.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:20  

Min ven SKAL redde verden: Jorden går under og min ven flyve
Min ven SKAL redde verden: Jorden går under og min ven flyve Det smadrer kloden at købe nyt tøj - men de fede sko var på udsalg. Det er vanvittig komplekst, og ikke enten eller. Det ved Jespers ven Nicolaj af alle mennesker. For han er modekonge, millionær og klimadeprimeret.

01:45  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Store danskere - Ole Lund Kirkegaard
Store danskere - Ole Lund Kirkegaard Ole Lund Kirkegaard er forfatteren bag bøger som Lille Virgil, Hodja fra Pjort og Gummi-Tarzan og hans forfatterskab kan i udbredelse måle sig med H.C. Andersens. Bøgerne er fulde af fantasi, anarki og frihedstrang, værdier som ikke bare var vigtige for Ole Lund Kirkegaards kunst, men som også viste sig at være livsvigtige for ham selv. Tilrettelæggelse: Nille Westh. Sendt første gang 07.10.11

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (31)
Søpapegøjernes ø II (31)

05:15  

Pingu
Pingu

05:20  

Masha og Bjørnen (21)
Masha og Bjørnen (21) Sejrsskriget

05:30  

Ramasjang Mysteriet (2)
Ramasjang Mysteriet (2) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (6)
Ernest & Celestine (6)

06:10  

Luk op Luk i - FRYGT
Luk op Luk i - FRYGT Jakob og Thomas er på telttur. Selvom Thomas godt ved, at der ikke findes monstre, så er han alligevel ret bange. Jakob tror ikke på monstre, for de findes jo ikke. Han er til gengæld bange for noget, han har set i TV-Avisen. Han har nemlig set, at isen smelter. De to venner finder sammen ud af, hvad man kan gøre, når der er noget, man er bange for.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Gurli Gris III (21)
Gurli Gris III (21) En tur til månen

07:05  

Gurli Gris III (22)
Gurli Gris III (22) Bedstefar på legepladsen

07:10  

Simon
Simon

07:20  

Morgensang med Ramasjang
Morgensang med Ramasjang Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:30  

Cirkus Summarum 2016
Cirkus Summarum 2016 Der er fest og magi i manegen når årets store cirkus show går i luften.

 
DR1

10:00  

Morgensang med Ramasjang
Morgensang med Ramasjang Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

10:10  

De fantastiske dyreunger (2:3)
De fantastiske dyreunger (2:3) De spæde dyrebørn er blandt naturens mest sårbare væsner. For at overleve må de lære hurtigt, og straffen for at forsømme deres lektier er hård. 70 procent af jorden er dækket af vand, men mange havdyr føder på land, og det giver ungerne en særlig udfordring. En bedårende sælunge er kommet væk fra sin mor blandt tre millioner andre sæler, en dristig ællling knap er en dag gammel, før den laver sit livs spring. og tre støjende odderunger hurtigst muligt både skal lære at gå på toilettet og gå på jagt.

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (110)
Antikkrejlerne med kendisser (110) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

09:00  

10 digte til når du er liderlig
10 digte til når du er liderlig Erotiske, liderlige og kærlige digte af bl.a. Tove Ditlevsen, Adam Oehlenschläger, Naja Maria Aidt og Caspar Eric bliver læst op af skuespillerne Ellen Hillingsø og Hassan Preisler på årets Erotic World Messe og får poetiske ord med på vejen af de 5 lyrikeksperter, der har været med til at vælge dem. Og hjemme hos Knud Romer udveksler han og Ane Cortzen hver deres yndlingsdigt indenfor denne klassiske lyrikgenre. Tilrettelæggelse: Steen Nordlund Henriksen og Victoria Touveneau.

09:30  

Vild med bøger - med Sofie Jama og Kaspar Colling Nielsen
Vild med bøger - med Sofie Jama og Kaspar Colling Nielsen Flemming Møldrup får besøg af Sofie Jama, der har fået meget opmærksomhed med sin debutroman "Et andet menneske, et andet liv". Nomadepigen Bakara forlader i 1990'erne et Somalia præget af hungersnød og borgerkrig for at ende i Danmark, hvor livet er uendelig langt fra alt, hvad hun kender. Forfatter Kaspar Colling Nielsen læste manuskriptet på Facebook og kunne se potentialet. Jama og Colling taler med Møldrup om en hovedperson, der har et voldsomt liv - men bestemt ikke er et offer.

10:00  

Vild med bøger - med Jens Andersen og Pia Juul
Vild med bøger - med Jens Andersen og Pia Juul Flemming Møldrup får besøg af Jens Andersen, der er forfatteren bag biografier om blandt andre Kim Larsen, kronprins Frederik og Tove Ditlevsen og nu er aktuel med "Jeg har også levet!" - en intens brevveksling mellem Astrid Lindgren og hendes tyske veninde. Pia Juul udgav i efteråret "Let gang og lidt til" om forfatteren Agnes Henningsen. Juul og Andersen taler med Møldrup om at begribe og beskrive et menneskes liv.

10:30  

Vild med bøger - med Jens-Martin Eriksen og Frederik Stjernf
Vild med bøger - med Jens-Martin Eriksen og Frederik Stjernf Flemming Møldrup får besøg af Jens-Martin Eriksen, der er aktuel med den politiske spændingsroman "Helter Skelter", hvor Danmark i en nær fremtid bliver hærget af etniske konflikter, og statens greb om magten smuldrer. Professor i idéhistorie Frederik Stjernfelt har sammen med Eriksen studeret hadets anatomi og radikaliseringens mekanismer. Det taler de med Møldrup om.

11:00  

Vild med bøger - med Liza Marklund og Anders Emil Rasmussen
Vild med bøger - med Liza Marklund og Anders Emil Rasmussen Flemming Møldrup får besøg af den svenske forfatter Liza Marklund, der er aktuel med sin første roman efter krimiserien om reporteren Annika Bengtzon. Spændingsromanen, "Sort perle", foregår på øen Manihiki i Stillehavet. Den lille, isolerede befolkning har i generationer levet af at dyrke perler, men en morgen skyller en orkan et sejlskib med en bevidstløs svensker ind på revet. Han hedder Erik og vender op og ned på hovedpersonens liv. Sammen med antropolog Anders Emil Rasmussen taler Marklund og Møldrup om livet på de små ø-samfund.

11:30  

Store danskere - Tove Ditlevsen
Store danskere - Tove Ditlevsen Hun voksede op i Hedebygade på Vesterbro og erindringerne fra barndommen prægede hele Tove Ditlevsens liv og forfatterskab. Hun levede et intenst liv med fire ægteskaber, pillemisbrug og utallige indlæggelser. I 1976 begik Tove Ditlevsen selvmord og blev fulgt til graven af tusinder af trofaste læsere. Tilrettelæggelse: Marian Midé. Sendt første gang 03.04.05

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:20  

Min lille hund Mester (2)
Min lille hund Mester (2) Mester er flyttet ind hos Thomas, men han opfører sig ikke som en helt normal hund. Mester synes nemlig at hundelivet er kedeligt. Han vil meget hellere spise frikadeller end han vil spise hundemad og hellere sove i Thomas' store bløde seng, frem for den hårde hundekurv. Men Thomas er ved at være træt af Mesters opførsel og forsøger at gøre ham til en mere almindelig hund som hører efter hvad sin ejer siger.

09:27  

Hunden Ib - læsser jorden af
Hunden Ib - læsser jorden af

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:55  

Didrik Drage (24)
Didrik Drage (24)

10:05  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

10:20  

Junglebogen (44)
Junglebogen (44)

10:30  

Pax' jordiske eventyr III (2:10)
Pax' jordiske eventyr III (2:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som præst i en kirke. Hun ringer med kirkeklokken, er offer for en snedig kirketyv, spiller orgel, får biskoppen til at danse - og driver den sure Tante til vanvid.

10:45  

Oda Omvendt (8)
Oda Omvendt (8)

10:55  

Motor Mille og uniformerne - Livvagt (8)
Motor Mille og uniformerne - Livvagt (8) Motor Mille besøger i dette afsnit en bodyguard, for at finde ud af, hvordan de kan hjælpe andre. Motor Mille bliver udfordret i de mange færdigheder man skal have som bodyguard, og bliver virkelig sat på prøve, når hun skal finde fire falske bomber, der er blevet gemt og redde en mand fra at blive overfaldet.

11:10  

Sprinter Galore (10)
Sprinter Galore (10) Familien skal til at have deres årlige grillfest, hvor Thomas skal dyste med underboen Heino om, hvem der kan lave de bedste pølser. Det er som regel Heino der vinder, så derfor har Thomas anskaffet sig en stor grill, men han kan ikke finde ud af at samle den. Sprinter bygger den derfor om til en særlig rumgrill, men da de prøver den kommer Heino på uanmeldt besøg. Kan Sprinter nå at gemme sig og skulle han egentlig ikke hjem til sin egen planet?

11:25  

Nana (5:6)
Nana (5:6) Er det synd for kartofler, og kan de reddes, når først de er skrællet? Hvorfor græder Nanas far, og hvem tisser i sengen om natten? Nana: Barbara Topsøe-Rothenborg. Far: Jesper Christensen. Frk.Lind: Ilse Rande. Frk.Rasmussen: Dorte Højsted. En bonde: Niels Hausgaard. Mfl. Manuskript: Per Schultz. Instruktion: Anette Pilmark. Sendt første gang 19.11.88

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven 2015 (19)
Bonderøven 2015 (19) Humlegården er ved at være fyldt med forskellige sorter, hvor det viser sig, at nogle er blevet kæmpestore med fine humlekopper, mens andre slet ikke trives. Frank går i gang med projekt røgeovn, med hjælp af en gammel koksbrændeovn, nogle fliser og en udgravet jordskrænt. Den næsten restaurerede hoveddør skal nu bestå sin prøve: Passer den i stuehusets døråbning? Indenfor er Frank i fuld gang med at mure skorstenene, hvoraf den ene er lidt af en udfordring, den skal nemlig være skrå.

12:35  

Guld i Købstæderne - Horsens II
Guld i Købstæderne - Horsens II Guld i Købstæderne besøger fem danske byer, der alle er berettigede til den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Horsens. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at informere og vurdere de mange ting, som gæsterne har med. Blandt andet kigger de nærmere på et russisk kroningsbæger og to skeer, som en guldgraver har taget med hjem fra Amerika. Når tingene er vurderet, er der chance for en handel. Tre professionelle opkøbere med penge på lommen står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem. Men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, skifter tingene ejer. Opkøberne byder blandt andet på et italiensk guldarmbånd. Og en vaskeægte højdespringer - en lysestage købt for 10 kroner på et loppemarked. Cecilie Nielsen, programmets vært, cykler rundt i byen og finder de gode historier. Hun besøger blandt andet det tidligere fængsel, hvor hun selv prøver kræfter med den økse, der blev brugt til den sidste henrettelse i Danmark.

13:35  

Hammerslag 2017 (10)
Hammerslag 2017 (10) Hammerslag står i denne uge i klimaets tegn, når mæglerne skal gætte priser på tre energivenlige huse. Vi starter med et nyt og stilrent rækkehus i grønne omgivelser ved Bygholm Søpark i Horsens, før vi kører til Mårslet ved Aarhus. Her er en gammel staldbygning blevet omdannet til bolig for en kernefamilie, som også har ført genbrugstanken igennem indendørs. Til sidst skal vi til Ebeltoft, hvor Danmarks første såkaldte passivhus ligger - og så endda et arkitekttegnet et af slagsen. Vært: Christian Degn

14:20  

Spise med Price, egnsretter: Bornholm
Spise med Price, egnsretter: Bornholm Med campingvogn på trækkrogen kører de to madglade brødre James og Adam Price Danmark rundt og besøger et land fuld af skønne, vidunderlige, mærkelige - ja endda besynderlige - egnsretter. Nogle retter er på ulykkelig vis ved at ende i glemmebogen, mens andre allerede er glemt. Og gudskelov for det. I seriens første program rejser vi til Bornholm, hvor menuen selvfølgelig står på Krakkede sild, Gudhjemmadyppe, Bornholmske ristepølser og Braendesnude.

14:50  

Hercule Poirot: Tæppefald - Poirots sidste sag
Hercule Poirot: Tæppefald - Poirots sidste sag Den aldrende Poirot genforenes med sin gamle ven Hastings på godset Styles, hvor de opklarede deres første sag sammen for 30 år siden. Poirot er bundet til en kørestol, men de små grå celler fejler ikke noget. Den lille detektiv er sikker på, at der igen er en morder på spil på Styles, og i sin sidste sag nogensinde må han bruge sine bedste evner for at afsløre vedkommende. Poirot: David Suchet. Elizabeth Cole: Helen Baxendale. Hastings: Hugh Fraser. Instruktion: Hettie Macdonald.

DR2

12:05  

Din yndlingsmad: Dressingfabrikken
Din yndlingsmad: Dressingfabrikken Gregg Wallace besøger en af de største dressing- og saucefabrikker i verden. Her følger han produktionen af mayonnaise - fra æggene lander i fabrikken og til den ender på glas - klar til at spise. Hvorfor og hvornår blev Briterne forelsket i mayonnaise? Og hvor mange millioner kilo indtager de om året?

13:05  

En insiders guide til Nationalmuseet i Amsterdam
En insiders guide til Nationalmuseet i Amsterdam Den Hollandske fotograf Erwin Olaf viser rundt på nationalmuseet i Amsterdam. Et sted, der altid har været en vigtig inspirationskilde for ham, og hvis malerier bevæger ham dybt. Her møder han værkerne 'Nattevagten' af Rembrandt, 'Brevlæseren' af Vermeer og 'Den rasende svane' af Asselijn.

13:55  

En insiders guide til Kunsthistorisk Museum Wien
En insiders guide til Kunsthistorisk Museum Wien Den britiske modedesigner og aktivist Vivienne Westwood viser rundt på Kunsthistorisk Museum i Wien. Her reflekterer hun over børneopdragelse, mens hun betragter kunstværkerne 'Infanta Margarita' af Diego Velázquez, 'Babelstårnet' af Pieter Bruegel og ' Kristi tornekroning' af Caravaggio.

14:50  

Forliset (2:2)
Forliset (2:2) Den 14. december 1928 sejlede verdens største sejlskib - Skoleskibet København - ud fra den argentinske hovedstad Buenos Aires med 60 danske søfolk om bord. Godt en uge senere telegraferede Skoleskibet "Alt vel om bord". Det var den sidste melding. Siden da har ingen hørt noget fra verdens største sejlskib. Der er aldrig fundet nogen druknede eller vragrester. Nu kommer den fantastiske historie om bygningen og forliset af verdens største sejlskib. Udsendelsen er baseret på aldrig før offentliggjorte dagbøger og breve fra de unge sømænd, og der er interview med de efterladte. Udsendelsen indeholder desuden en detaljeret rekonstruktion af hele forløbet frem til det fatale forlis. Tilrettelæggelse: Frits Bredal.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at får kan klatre i bjerge? Ta´ med Lille Nørd ud at fange får, og se om det lykkes Anders og Katrine at få klippet et får.

12:30  

Ramajetterne III (5)
Ramajetterne III (5) Finn Falk driver vennerne til vanvid med karatetricks i lufthavnen. Han begynder derfor på Rasmus' karatehold sammen med Silja og Monster, men det er ikke helt så let, som Finn Falk tror.

12:45  

Morten Skildpadde II (14)
Morten Skildpadde II (14)

13:10  

Kika og Bob (9)
Kika og Bob (9) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Tree Fu Tom (19)
Tree Fu Tom (19)

13:45  

Hr. Skægs hotel - Rummanden (1)
Hr. Skægs hotel - Rummanden (1) Hr. Skæg ser et mærkeligt væsen træde ind i receptionen. Men det viser sig at være en rar russisk rummand. Han er løbet tør for mad og savner nogle at snakke med. Hr. Skæg lærer at lave space food, og rummanden er glad for at have nogen at spise sammen med.

14:00  

Byttebiksen (4)
Byttebiksen (4) Rosa kommer ved et uheld til at tage en ring på fingeren, som er alt for lille. Så den sidder fast. Men hun får andet at tænke på, når hun får besøg af Ameen, som er den stærkeste dreng i børnehaven, og når hun selv skal hjem til Freja, som elsker at klæde sig ud i sin mors tøj. Lotte skal have Georg i bad og får hjælp af Anna, der elsker discodans.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

16:20  

Downton Abbey V (8:10)
Downton Abbey V (8:10) Forberedelserne til Roses store dag er i fuld gang, men familiekonflikter truer med at ødelægge det hele. Ediths lille datter er flyttet ind på Downton, men hvor længe kan Edith og Cora holde sandheden skjult for Robert? Samtidig får Violet et tilbud af den russiske prins Kuragin, mens sagen om mr. Greens død tager en dramatisk drejning.

17:30  

Familien Löwander (2:10)
Familien Löwander (2:10) Der er optræk til ballade, da Peter Löwander vender hjem efter 2. Verdenskrig. Hans storebror, Gustav, gør sit bedste for at skjule, at familiens restaurant er på randen af konkurs, men snart begynder Peter at fornemme, at noget er helt galt. Samtidig mødes Nina Löwander og køkkendrengen Calle igen. Kan de finde tilbage til de varme følelser fra deres første, flygtige møde?

DR2

15:30  

Kold krig (1:3)
Kold krig (1:3) Da muren faldt i 1989 og den kolde krig var slut, begyndte en ny strid: Kampen om historien. Hvem havde haft ret og hvem tog fejl. Førende politikere og historikere stod overfor hinanden i kampen om at skrive historien om den kolde krig. I Juni 2005 kom så det første officielle bud på en omfattende undersøgelse af Danmark i den kolde krig, Diis-Rapporten. Med den brød kampen om historien på ny ud i lys lue. Redaktion: Christoffer Emil Bruun, Mads Baastrup og Søren Bruun.

16:10  

The Place Beyond the Pines
The Place Beyond the Pines Stunt-motorcyklisten Luke opdager, at han er far til en lille dreng. For at kunne brødføde sin nye familie dropper han sit cirkus-job og begynder at røve banker. Det sender ham på kollisionskurs med den ambitiøse politimand Avery. Femten år senere kæmper de to mænds unge sønner en hård kamp med arven efter deres fædre. Medvirkende: Ryan Gosling, Bradley Cooper, Eva Mendes m.fl. Instruktion: Derek Cianfrance.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (43)
Gurli Gris VII (43)

15:15  

Gurli Gris VII (44)
Gurli Gris VII (44)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare - Jul
Ræv og Hare - Jul

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Vovserne redder bogbussen + Vovserne redder Humdingers hoved

17:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

17:30  

Rosa fra Rouladegade (1)
Rosa fra Rouladegade (1) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade i landet Ramasjang. Hendes mor er bager og hendes far er spion, så hun er specialist i at lave hemmelige overraskelseskager. I dag får hun besøg af Dagmar på 6 år, der gerne vil bage en kage til sin morfar. Han er dirigent og skal selvfølgelig have en kage med masser af musik i. Men hvordan skal den se ud? Og hvad skal den smage af? Forklædt som gamle damer sniger Rosa og Dagmar sig hjem til morfar og udspionerer, så de kan bage den helt perfekte kage til ham.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

80 dage til sommerhus (3:6)
80 dage til sommerhus (3:6) De 80 dage går hurtigt, og Sara og Camilla må indse, at sommerhusprojektet er en noget større opgave end ventet. På trods af advarsler fra eksperterne, har kusinerne valgt at lave en stor og tidskrævende ændring af badeværelset, og tidspresset er nu så stort, at de er i tvivl, om de overhovedet kan nå at blive færdige.

20:30  

Fede forhold (3:6)
Fede forhold (3:6) Michael og Rikke lægger ud med et meget stort vægttab, der også sætter gang i sexlysten. Hos Isabel og Tina er der ingen intimitet, for Isabel kan ikke lide sin krop. Parterapeut Frej Prahl sætter parret til at arbejde med flirt uden sex. Thomas sætter foden ned overfor sin kone Tina, der har en svaghed for junkfood.

DR2

18:25  

Ginos italienske fristelser (1:8)
Ginos italienske fristelser (1:8) Den italienske kok Gino D'Acampo tager på en kulinarisk rejse ved Middelhavskysten i Italien. Tag med, når han sejler langs den smukke Amalfikyst, besøger den fortryllende landsby Positano, afslører lokale madhemmelighed og skaber mundvandsdryppende retter.

18:50  

Ginos italienske fristelser (2:8)
Ginos italienske fristelser (2:8) Den italienske kok Gino D'Acampo fortsætter sin madrejse i Italien. Tag med, når han denne gang sejler til den romatiske ø Capri, hvor han smager på 'La dolce vita'- det søde liv, afdækker historien om den berømte citronlikør limoncello og disker op med en italiensk kaloriebombe-klassiker.

19:15  

Det fantastiske Sicilien (3:3)
Det fantastiske Sicilien (3:3) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige sicilianske områder og deler generøst ud af deres viden om øens rige kultur og køkken. Sammen ser de på landskaber og kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst, og madkultur.

20:15  

Joanna Lumleys rejse i Japan (3:3)
Joanna Lumleys rejse i Japan (3:3) Den britiske skuespiller Joanna Lumley begiver sig ud på sidste etape af sin rejse gennem Japan. Hun starter på øen Shikoku, hvor hun forsøger at sætte sig ind i japansk buddhisme. Derefter går turen til verdens første robot-hotel, Henn Na Hotel på øen Kyushu. I Nagasaki besøger Joanna skolen, der ligger i en af de eneste bygninger, der overlevede atombomben i 1945, og hendes rejse slutter på øerne Okinawa, hvor et af de blodigste slag under 2. verdenskrig blev udkæmpet.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:15  

Kasper og Sofie II (12)
Kasper og Sofie II (12) Hilde skal samle en flad pakke fra møbelbutikken. Kasper og Sofie lærer at følge instruktionerne og samler en kommode.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (23)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (23)

18:40  

Pyjamasheltene II (26)
Pyjamasheltene II (26)

18:50  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:15  

Zorro (10)
Zorro (10) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VII (15)
Svampebob Firkant VII (15) Heksens forbandelse + Hovedafløbet

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Når kvinder slår ihjel - Jeg slår ham ihjel (3:6)
Når kvinder slår ihjel - Jeg slår ham ihjel (3:6) I dette afsnit undersøger eksperterne et dramatisk knivmord fra 2019 i den vestjyske landsby Tim. Det ny tilflyttede par Laila og Torben drømmer om en frisk start på deres ellers turbulente liv. Modsat de fleste andre parforhold, er det kvinden Laila, som er den store og stærke af de to - og hun sparer ikke på truslerne mod sin lille mand.

21:55  

Mordene i Brokenwood III (3:4)
Mordene i Brokenwood III (3:4) Den årlige veteranbilfestival tiltrækker bilentusiaster fra nær og fjern. Men måske er der også en morder blandt de bilbegejstrede gæster. I hvert fald findes formanden for en veteranbilklub død med lungerne fulde af benzin. Var det en bizar ulykke - eller mord?

23:25  

Alene i vildmarken USA II (7:15)
Alene i vildmarken USA II (7:15) Det amerikanske overlevelseseksperiment Alone er i fuld gang i Vancouver Islands barske natur, hvor 7 mand er tilbage. Se med her, når en af deltagerne bevæger sig ud i bølgerne på en lille hjemmelavet tømmerflåde for at fange fisk. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

DR2

21:00  

En sag for professor T: Hikikomori-syndromet
En sag for professor T: Hikikomori-syndromet En afdelingsleder for et forsikringsselskab findes brutalt myrdet. Sagen er sprængfarlig for Daniel, for mordofret var hans kærestes chef. Måske kan Daniel endda ikke regne med professor Thalheims hjælp. For professor T er blevet indlagt på et sanatorium og synes at være fanget i sin egen verden.

22:00  

DR2 Jazz: Annisette og DR Big Band - to verdener mødes
DR2 Jazz: Annisette og DR Big Band - to verdener mødes I februar 2020 spillede Annisette, "Danmarks vilde rose", og DR Big Band en koncert, som var undervejs i mere end et år. Annisette har stået på scenen med Savage Rose i mere end 50 år, men aldrig spillet en hel koncert med så stort et orkester som DR Big Band. Her kan hun ikke bare følge sin egen intuition, men må forholde sig til dirigent, faste rammer og faste partiturer. Programmet er et smukt kig ind i maskinrummet, hvor Annisette deler sine refleksioner om tvivl og glæde i processen frem mod koncerten. Det er to verdener der mødes, det er følelsen af at være sprunget ud fra det højeste bjerg, hvor man må se, om man kan flyve - og hvor stor musik opstår. Medvirkende: Annisette Koppel, Sebastian Ottenstein og DR Big Band.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

DR2 Jazz: Annisette og DR Big Band
DR2 Jazz: Annisette og DR Big Band Danmarks "Vilde Rose" - Annisette - i en sjælden koncert med DR Big Band dirigeret og arrangeret af Peter Jensen. Koncerten tager afsæt i Annisettes eget store og spændende katalog af favoritter, som spænder vidt fra Bob Dylan, Charlie Chaplin over Donny Hathaway til Peter Jensens fine arrangement af "Det er hvidt herude". Vi skal også høre store sange fra Savage Rose repertoiret - udsat for Big Band. Medvirkende: Annisette Koppel, DR Big Band, Naja Koppel og Amina Carsce Nissen. Dirigent og arrangør: Peter Jensen. Præsentation: Fimmer Engel. Optaget i DR Koncerthuset 2020

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:10  

Hercule Poirot: De fire store
Hercule Poirot: De fire store Verden befinder sig på randen af krig, og Fredspartiet holder en stor reception i et forsøg på at vise internationalt sammenhold. Gæsterne tæller blandt andre selveste Hercule Poirot. Snart bliver den lille detektiv involveret i en gådefuld sammensværgelse, der ender med hans egen begravelse... Poirot: David Suchet. Japp: Philip Jackson. Hastings: Hugh Fraser. Instruktion: Peter Lydon.

01:35  

Kystvagten (22:68)
Kystvagten (22:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

02:25  

Bonderøven 2015 (19)
Bonderøven 2015 (19) Humlegården er ved at være fyldt med forskellige sorter, hvor det viser sig, at nogle er blevet kæmpestore med fine humlekopper, mens andre slet ikke trives. Frank går i gang med projekt røgeovn, med hjælp af en gammel koksbrændeovn, nogle fliser og en udgravet jordskrænt. Den næsten restaurerede hoveddør skal nu bestå sin prøve: Passer den i stuehusets døråbning? Indenfor er Frank i fuld gang med at mure skorstenene, hvoraf den ene er lidt af en udfordring, den skal nemlig være skrå.

02:55  

Hammerslag 2017 (9)
Hammerslag 2017 (9) Hammerslag er i denne uge på Fyns land, hvor der venter mæglerne tre spændende og meget forskellige boliger. Først et lille charmerende dobbelthus i den gamle fængselsby, Nyborg. Så et moderne arkitekttegnet sommerhus på Hindsholm, som er fra samme tegnestue som operaen i København. Og sidst men i bogstaveligste forstand ikke mindst en kæmpe kasse af en palævilla i Kerteminde. Vært: Christian Degn

03:40  

Guld i Købstæderne - Horsens II
Guld i Købstæderne - Horsens II Guld i Købstæderne besøger fem danske byer, der alle er berettigede til den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Horsens. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at informere og vurdere de mange ting, som gæsterne har med. Blandt andet kigger de nærmere på et russisk kroningsbæger og to skeer, som en guldgraver har taget med hjem fra Amerika. Når tingene er vurderet, er der chance for en handel. Tre professionelle opkøbere med penge på lommen står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem. Men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, skifter tingene ejer. Opkøberne byder blandt andet på et italiensk guldarmbånd. Og en vaskeægte højdespringer - en lysestage købt for 10 kroner på et loppemarked. Cecilie Nielsen, programmets vært, cykler rundt i byen og finder de gode historier. Hun besøger blandt andet det tidligere fængsel, hvor hun selv prøver kræfter med den økse, der blev brugt til den sidste henrettelse i Danmark.

DR2

00:30  

Sylvia Plath - Glasklokken
Sylvia Plath - Glasklokken Sylvia Plath er en af det tyvende århundreders største kvindelige forfattere og lyrikere. I sin eneste roman, 'Glasklokken', skildrer hun vanskelighederne ved at være kvinde og leve med begrænsningerne i 1950'ernes USA - og om livet med depression og selvmordsforsøg. Her dykker vi ned i historien bag hendes semi-biografiske beretning, suppleret med vidnesbyrd fra hendes venner og datter, Frieda Hughes.

01:30  

Hjertevarme, handicap og Hamlet
Hjertevarme, handicap og Hamlet De oplever et stormvejr af følelser, da de giver sig i kast med et af verdens mest kendte skuespil. Gennem et år følger vi en gruppe unge voksne med Downs syndrom, mens de forbereder og opfører Shakespears teaterstykke Hamlet. Undervejs ser vi, hvordan skuespillerne hver især kæmper med store udfordringer som at finde kærlighed, deres kropsbillede, venskaber og selvstændighed. Alt imens de punkterer myterne om Downs syndrom.

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, ROENNE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0712172932